Domeinnamen

Domeinnamen

Wil je een website of een persoonlijk mailadres met je naam in de vorm [email protected] dan heb je een domeinnaam nodig, zoals achternaam.nl of bedrijfsnaam.nl.

Van elk land is er een twee letterige extensie zoals .nl voor Nederland.

In Nederland is de .nl extensie het meest populair zoals sudus.nl. Daarnaast zijn de .eu (Europese Unie), .com (internationaal) en regionale extensies zoals .de (Duitsland), .be (België) en uk (Groot Brittannië) populair.

Domein extensieprijs per jaar
.nl€ 17,95
.eu€ 17,95
.com€ 17,95
.de€ 17,95
.be€ 17,95
.uk€ 29,95
.co.uk/.org.uk€ 17,95
.tv€ 52,00
.amsterdam€ 62,50
.frl€ 62,50
.ai€ 199,95
.app€ 29,95
.io€ 49,95

Nieuwe extensies

Naast landen extensies (.nl, .eu, .be,…) Er zijn tegenwoordig meer dan 1000 nieuwe extensies. De nieuwe extensies variëren van geografische aanduidingen zoals .amsterdam of .frl (Friesland) tot beroepen (.accountant , .lawyer), bedrijfstakken (.aero, .clinic, .fly), woorden die iets over de site/app zeggen (.ai, .app, .io) en bedrijfsnamen (.google, .suzuki). Niet elke extensie is voor iedereen beschikbaar en sommige extensies zijn erg duur. 

Een overzicht van alle extensies wordt bijgehouden door IANA en is hier te zien. Veel van deze extensies kunnen wij leveren. Het zou teveel ruimte in nemen om hier van allemaal de voorwaarden en kosten op te sommen. Neem voor meer informatie over domeinnamen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Domeinnamen - Sudus Internet

Wil je een website of een mooi mailadres met je naam in de vorm [email protected] dan heb je een domeinnaam nodig, zoals bedrijfsnaam.nl.

Product SKU: NL_domein

Product Brand: SIDN

Product Currency: EUR

Product Price: 17.95

Price Valid Until: 31-12-2022

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4.9