Diensten

Diensten

Er zijn verschillende diensten die we leveren, variërend van spamfiltering en hosted e-mail oplossingen tot SSL certificaten. 

Hieronder staat een kort overzicht met links naar pagina’s met meer informatie.

Als je vragen hebt over welke dienst het beste past bij jouw project kan je altijd contact met ons op nemen en zullen we je graag adviseren.

xQmail logo

xQmail spamfiltering

xQmail spamfiltering

xQmail is een hosted spamfilter dat je inkomende en uitgaande mail van spam en virussen ondoet.

Hosted Zimbra

Hosted Zimbra

Hosted Zimbra is een groupware oplossing die vele voordelen biedt ten opzichte van traditionele e-mailoplossingen. Het is namelijk niet alleen een e-mailplatform, maar een complete suite van diensten voor het online samenwerken met collega’s, ongeacht het platform waar je gebruik van maakt. Vergelijk het met Microsoft Exchange, maar dan veel goedkoper.

Zimbra logo
hosted exchange

Hosted Microsoft Exchange

Hosted Microsoft Exchange

Een complete mailbox, waarmee een cliënt mail op zijn desktop computer en mobiel kan ontvangen en toegang heeft tot de webmail. Daarnaast worden de contactpersonen, agenda, taken en notities automatisch gesynchroniseerd. Gebruikers die zich in dezelfde groep bevinden kunnen met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld agenda’s delen en anderen voor hun mailbox machtigen.

SSL certificaten

SSL certificaten

SSL certificaten maken digitale communicatie veiliger, het slotje in de adresbalk dat tegenwoordig bij de meeste websites te zien is komt voor een groot deel door een SSL certificaat.

Er zijn drie niveau’s in SSL certificaten. Afhankelijk van hoe grondig de controle is wordt er meer vertrouwen in de certificaten gesteld.

SSL certificaten