xQmail spamfiltering

xQmail spamfiltering

Wat is xQmail? xQmail is een hosted spamfilter dat bestaande e-mailadressen op een goedkope en efficiënte manier beschermt tegen spam en virussen. Ongewenste e-mail wordt verwijderd, alleen gewenste berichten worden als vanouds afgeleverd. Hierdoor kunnen je huidige instellingen ongewijzigd blijven.

Heb je al een een eigen domeinnaam? Wacht dan niet langer! Je kunt direct veel tijd en geld besparen door gebruik te maken van xQmail.eu.

De afbeelding hieronder geeft schematisch weer, hoe xQmail werkt.

xQmail netwerk voor en na

De huidige situatie, mail komt van internet rechtstreeks op je mailserver (of die van je provider) aan. Deze stroom mail bevat veel spam en lang niet alle providers bieden een adequate filtering. Als je zelf de mailserver beheert kan het zijn dat je niet de tijd of middelen hebt om je server continue aan te passen om de alsmaar veranderende spam berichten te blijven filteren. De oplossing is in beide gevallen simpel: xQmail. De implementatie is slechts een kleine aanpassing in de DNS instellingen, waarna alle e-mail voor je domeinnaam(en) via de xQmail filterdienst schoon bij je wordt afgeleverd.

Doordat wij ons specialiseren in het optimaliseren van onze spamfilters en het up-to-date houden van onze filtersoftware kunnen wij garanderen dat wij meer dan 99,9% van de spam tegenhouden. Bovendien heb je zelf ook de mogelijkheid tot het trainen en fine-tunen van het filter. Zo kun je jouw xQmail pakket naar wens aanpassen.

Berichten die door ons schoon worden verklaard sturen wij door naar je mailserver voor verdere verwerking. Berichten die als spam worden aangemerkt worden minimaal een week bij ons vast gehouden zodat je als het je uitkomt kunt kijken of u ze alsnog wilt doorlaten. Uiteraard zijn zaken als whitelisting (zowel afzender, geadresseerde als IP), strengheid van het filter, omvangsbeperkingen en bijlagebeperkingen via onze online gebruikersinterface eenvoudig in te stellen.

Kosten

kosten

xQmail bestaat uit twee delen die los van elkaar of gezamenlijk gebruikt kunnen worden:

  • xQmail incoming, de dienst  voor inkomende mail, kost € 69,95 per jaar
  • xQmail outgoing, de dienst voor uitgaande mail, kost € 49,95 per jaar

Wanneer je beide diensten afneemt krijg je een jaarlijkse korting van € 19,95 en komt de totaalprijs per jaar uit op € 99,95.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

De interface van xQmail is momenteel beschikbaar in maar liefst 18 verschillende talen: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds.

Bent je geïnteresseerd in een gratis test account of een vrijblijvende offerte? neem dan contact met ons op.

xQmail spamfiltering - Sudus Internet

xQmail is een hosted spamfilter dat bestaande e-mailadressen op een goedkope en efficiënte manier beschermt tegen spam en virussen.

Product SKU: xQmail-incoming

Product merk: xQmail

Product valuta: EUR

Productprijs: 69.95

Prijs geldig tot: 2024-12-31

Product op voorraad: InStock

Waardering redacteur:
4.9